© Powered by SiteSpirit

 
ahbouwens_new-logo.jpg

20151207_0003_EBBM.jpg

Bezorgen

Albert Heijn Bouwens beschikt over een eigen (gekoelde) Online Bezorgdienst. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunt u uw boodschappen laten thuisbrengen. Deze kunt u zelf in de winkel bij elkaar zoeken en laten bezorgen, of u besteld ze in onze Online webshop.


Wij zoeken uw boodschappen bij elkaar en bezorgen dit bij u thuis waar u aan de deur contant afrekent, ook kunt u via iDEAL afrekenen en bij grote bestellingen is betaling middels factuur bespreekbaar. De kosten van het bezorgen zijn € 7,50. Deze service geldt alleen voor maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag met een minimale besteding van € 50,00. Lager dan dit bedrag bezorgen wij in principe niet, of er wordt in overleg een vergoeding van € 2,50 aan servicekosten toegepast.


Wij leveren boodschappen aan een aantal grote instellingen zoals de SKOS, Iskes Tugs in IJmuiden, Philadelphia Zorginstellingen en diverse vrachtschepen in IJmuiden en Amsterdam. Met deze instellingen hebben wij speciale afspraken gemaakt over de wijze van levering en bezorgtijden. Wanneer uw bedrijf / instelling ge´nteresseerd is in het laten bezorgen van uw boodschappen door Albert Heijn Bouwens, kunt u contact opnemen via info@ahbouwens.nl.


Speciale wensen

Bezorgdienst 2.jpg

Wanneer u een bestelling op andere momenten of wijze geleverd wilt hebben, kunnen wij hierin uiteraard met u meedenken. Wanneer u ge´nteresseerd bent in het huren van koelaanhangers, koelkasten, statafels, BBQ's, of complete arrangementen, is het enige dat u hoeft te doen, contact op te nemen via online@ahbouwens.nl en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.


ahbouwens-website5_03.jpg