© Powered by SiteSpirit

 
ahbouwens_new-logo.jpg

20170127_0012_EBBM.jpg

AHBouwensbestel.nl en LunchOnLine.nl

LunchOnLine.nl

Albert Heijn Spaarndam beschikt over 3 gasbarbecues en†4 kolenbarbecues. Deze zijn bij ons te huur of te leen. Daarnaast kunnen wij alle ingrediŽnten verzorgen die uw barbecueavond tot een succes maakt. Vanuit de tijd dat de winkel in Spaarndam nog beschikte over een eigen slagerij maken vaste klanten, scholen, recreanten, clubs en verenigingen al gebruik van de cateringservice en BBQ verhuur.

Daarom is LunchOnline.nl onze vaste partner en laten we het maatwerk uitvoeren door o.a. LunchOnline. Zij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en verzorgen van barbecues, feesten en evenementen van klein tot groot.


AHBouwensbestel.nl

Voor ons is veel bespreekbaar als het gaat om huur of het uitlenen van barbecues en / of onze cateringservice. Naast (gas-) barbecues, beschikken wij ook over marktkramen en koelaanhangers voor het vervoeren van koude (fris-)dranken, bier, barbecuevlees en alle andere benodigdheden. Als u wilt, kunnen wij vlees- en saladeschalen laten opmaken.

Via ahbouwensbestel.nl is het mogelijk om online uw drank- en barbecuebestelling te doen.


Info@ahbouwens.nl

Naast de mogelijkheden voor een compleet verzorgde barbecue, zijn er ook mogelijkheden voor het bestellen van koude hapjesschalen. Deze bereiden zij met de beste producten. Deze service is vooral bedoeld voor grote partijen vanaf 25 personen. Heeft u vragen over onze barbecue- en cateringservice, mailt u naar info@ahbouwens.nl


Lunch bestellen

Wij kunnen ook uw complete lunch verzorgen. Dit doen wij in samenwerking met onze partner LunchOnLine.nl. Van eenvoudig tot culinair hoogstaand, niets is ons te gek.


ahbouwens-website5_03.jpg