© Powered by SiteSpirit

 
ahbouwens_new-logo.jpg

Busje 3.jpg

Bouwens Levensmiddelen

Bouwens Levensmiddelen is het bedrijf van Brian Bouwens en richt zich voornamelijk op de levensmiddelenhandel en verhuur van (catering)materialen, zoals barbecues, koelaanhangers, statafels, chafing dishes en overige materialen. U kunt Bouwens Levensmiddelen op regelmatige basis o.a. vinden bij de entrees van de Albert Heijn Bouwens Supermarkten met lokale, streek- of seizoensgebonden producten. Denk aan de verkoop van kersen, pruimen, Hollandse aardbeien, verse haring of op Spaarndamse wijze gerookte paling, etc.

Maar ook oliebollen, stroopwafels, puddingbroodjes of oranje tompoucen. Lekkere producten, leuk gepresenteerd door Brian en medewerk(st)ers van AH Bouwens. Dit kan zijn met een stand, kraam of vanuit het retro Bouwens Volkswagenbusje die als 'foodtruck' kan worden ingezet.

Bouwens Levensmiddelen zal met Brian aan het roer, zijn vader op de achtergrond en met als basis de authenticiteit van Albert Heijn Bouwens, zijn bedrijf verder uitbouwen, met in het vizier de blije, tevreden klant.


BOUWENS_LEVENSMIDDELEN.jpg
ahbouwens-website5_03.jpg