© Powered by SiteSpirit

 
ahbouwens_new-logo.jpg

DSC_9645.jpg

Gall & Gall gemak

Een verjaardagsfeest, een huwelijk, een diner of zomaar wat vrienden over de vloer. Grote en kleine feesten zijn natuurlijk gezellig, maar het levert soms wel wat praktische problemen op. Is er wel voldoende ruimte in de koelkast bijvoorbeeld? Wij kunnen het voor u voorkoelen. En hoeveel moet je inslaan? Gall&Gall gemak Bouwens biedt uitkomst. Zo kunnen je gasten zorgeloos genieten van jouw gastvrijheid.


Bijzondere cadeaus

Een dierbaar familielid stapt in het huwelijksbootje, een gewaardeerd collega is 25 jaar bij de zaak of een goede vriend viert zijn vijftigste verjaardag. Bij bijzondere gelegenheden past een bijzonder cadeau. Een mooie fles whisky of champagne bijvoorbeeld. Wij hebben ook volop keuze in echte Spaarndamse specialiteiten. De heerlijke koffielikeur "Dijkslijk", kruidenbitter "Spaarndammertje", het Spaarndamse biertje "Hansje Drinker" en de heerlijke Spaarndamse rode en witte wijn.


NIX daarvan!

Wij verkopen geen alcoholhoudende/sterke dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Niet alleen omdat dit wettelijk verboden is, maar vooral ook omdat jongeren onder de 18 helemaal geen alcohol zouden moeten drinken. Per 1 januari 2014 mag aan jongeren onder de 18 geen alcohol of tabak meer worden verkocht. Ook mogen jongeren tot hun 18e geen alcohol bij zich hebben in het openbaar. De medewerk(st)ers van Slijterij Spaarndam vragen bij aankoop van alcohol om legitimatie aan alle mensen onder de 25 jaar.

ahbouwens-website5_03.jpg