© Powered by SiteSpirit

 
ahbouwens_new-logo.jpg

Nieuws

Paal 3.jpgBouw gestartDe palen zitten er in en op het terrein wordt druk gebouwd. Het kan ons niet snel genoeg gaan! UITNODIGING_SCHERM (2).jpgEerste paal 11 april 2018Eindelijk!

Met trots kunnen wij u melden dat wij op woensdag 11 april 2018 op feestelijke wijze de eerste paal slaan van uw gloednieuwe, supermoderne Albert Heijn met Gall & Gall en meer!
Sinterklaas microfoon.jpgOp de foto met SinterklaasSinterklaas bezoekt onze supermarkten op woensdagmiddag 29 november en alle kinderen mogen met Sint en Piet op de foto. De Sint is van 14.00 uur tot circa 15.00 uur in Spaarndam en van 15.30 uur tot circa 16.30 uur in AH Marsmanplein. (De foto's zijn in de week daarna gratis af te halen bij uw AH.) Sluiten PG okt 2017 3.jpgGemeente sluit parkeergarage MarsmanpleinDe gemeente Haarlem heeft op 27 oktober 2017 uit voorzorg de openbare parkeergarage onder het Marsmanplein per direct tijdelijk gesloten. Ook een deel van het plein is afgesloten. Er is nader onderzoek nodig naar de constructie van de parkeergarage. IMG_7638.jpgLeuke actie AH SpaarndamAH Spaarndam had weer een leuke actie op stapel staan voor alle kinderen in Spaarndam en omgeving. In de herfstvakantie waren zo'n 150 kinderen van maandag t/m donderdag druk in de weer met Bouwdorp, om op vrijdag helemaal los te gaan bij Paintball Spaarnwoude. Ondernemer van het jaar.jpgOndernemer van het jaar 2016: Han Bouwens jr.Han Bouwens jr. van de Albert Heijn in Spaarndam is vrijdag 18 november 2016 door wethouder Raymond van Haeften uitgeroepen tot “Ondernemer van het jaar 2016 van Haarlemmerliede en Spaarnwoude”. De ondernemer ontving deze eervolle prijs vanwege zijn inzet voor de dorpsgemeenschap.
ahbouwens-website5_03.jpg